Pogoji in pravila

Pogoji in pravila Veganskega izziva

  1. Organizator Veganskega izziva je Slovensko vegansko društvo.
  2. Udeleženci izziva, ki so mlajši od 18 let, morajo imeti privoljenje svojih staršev ali skrbnikov, kar mora udeleženec potrditi ob registraciji.
  3. Registracija na izziv je možna preko spletne strani: www.izziv.si/prijavi-se. Registracija in sodelovanje v izzivu je brezplačno.
  4. Uspešen zaključek Veganskega izziva pomeni, da se udeleženec 30 zaporednih dni prehranjuje vegansko – to pomeni samo z rastlinsko prehrano brez izdelkov in sestavin živalskega izvora, kot so meso, perutnina, morska hrana, jajca, mlečni izdelki in med.
  5. Po zaključku izziva vas bomo prosili, da izpolnite zaključni vprašalnik.
  6. Slovensko vegansko društvo ima pravico do objave delov vprašalnika na svoji spletni strani in socialnih omrežjih.
  7. Udeleženci izziva se v celoti strinjajo s temi pogoji in pravili.

Opomba: Če uporabljate gmail, se bodo vaša sporočila usmerjala v zavihek “Promocije”.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Informacije na tej spletni strani in na vseh povezanih straneh so namenjene splošnemu informiranju in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. Prav tako ne prevzemamo odgovornosti za samodiagnoze kot tudi ne diagnoze ali zdravljenja kakršnihkoli bolezenskih stanj ali bolezni s strani tretjih oseb na osnovi vsebine te spletne strani in drugih povezanih vsebin. Če imate ali slutite, da imate težave z zdravjem, se obvezno posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Pridržujemo si pravico do napak v besedilih.

 

Ljubljana, 01.09.2017