Natisni recept
Francoski toast z mandljevim mlekom
Jed Zajtrk
Čas priprave 20 minut
Obroki
porcij
Sestavine
Jed Zajtrk
Čas priprave 20 minut
Obroki
porcij
Sestavine
Navodila
  1. V mandljevo mleko zmešajte (najbolje v blenderju ali s kakim mešalnikom) sladkor, cimet, kurkumo. Potopite rezine kruha v mešanico in popecite na ponvi, ogreti na srednjo temperature. Postrezite s pogretim javorjevim sirupom.
    V mandljevo mleko zmešajte (najbolje v blenderju ali s kakim mešalnikom) sladkor, cimet, kurkumo. Potopite rezine kruha v mešanico in popecite na ponvi, ogreti na srednjo temperature. Postrezite s pogretim javorjevim sirupom.
Avtor

Avtorica: Janja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja