Natisni recept
Ječmen s sejtanom in porovo omako
Čas kuhanja 30 minut
Obroki
oseb
Čas kuhanja 30 minut
Obroki
oseb
Navodila
  1. V slani vodi skuhamo ječmen in lečo (pripravljena mešanica se kuha 10 minut). V ponvi na vodi prepražimo por ter začimbe (curry, kumino, kurkumo, sol in poper). Po 5 min praženja dodamo sojino smetano ter kuhamo nekje 5 min. Po potrebi dodamo vodo.
  2. Sejtan prepražimo na kokosovi maščobi z začimbam (sojina omaka, paprika, dimljena paprika, mediteranske začimbe). Ko je vse pripravljeno, serviramo na krožnik in na koncu dodamo sesekljan svež drobnjak.
    Sejtan prepražimo na kokosovi maščobi z začimbam (sojina omaka, paprika, dimljena paprika, mediteranske začimbe). Ko je vse pripravljeno, serviramo na krožnik in na koncu dodamo sesekljan svež drobnjak.
Avtor

Objavljeno z dovoljenjem avtorice

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja