Toskanska juha

Natisni recept
Toskanska juha
Čas priprave 30 minut
Obroki
oseb
Sestavine
Čas priprave 30 minut
Obroki
oseb
Sestavine
Instructions
  1. V večjo posodo dodamo oljčno olje. Čebulo pražimo toliko časa, dokler ne postekleni. Dodamo česen in začimbe ter popražimo. Pazimo, da se nam česen ne zažge. V posodo stresemo na kocke narezan krompir in jušno osnovo, premešamo in kuhamo 15 minut oziroma dokler krompir ni v celoti skuhan. Ko je krompir skuhan, dodamo kodrolistnat ohrovt in premešamo. Pokrijemo posodo in pustimo stati nekaj minut, da se ohrovt skrči. Nato dodamo čičerike in kokosovo mleko. Od kokosovega mleka odvzamamo 2-3 žlice mleka in ga premešamo z moko. Mešanico vmešamo v juho, jo kuhamo še 5 minut, da se zgosti in da se vse sestavine med seboj povežejo.
    V večjo posodo dodamo oljčno olje. Čebulo pražimo toliko časa, dokler ne postekleni. Dodamo česen in začimbe ter popražimo. Pazimo, da se nam česen ne zažge. V posodo stresemo na kocke narezan krompir in jušno osnovo, premešamo in kuhamo 15 minut oziroma dokler krompir ni v celoti skuhan. Ko je krompir skuhan, dodamo kodrolistnat ohrovt in premešamo. Pokrijemo posodo in pustimo stati nekaj minut, da se ohrovt skrči. Nato dodamo čičerike in kokosovo mleko. Od kokosovega mleka odvzamamo 2-3 žlice mleka in ga premešamo z moko. Mešanico vmešamo v juho, jo kuhamo še 5 minut, da se zgosti in da se vse sestavine med seboj povežejo.
Priprava

Objavljeno z dovoljenjem avtorja.

Delenje recepta

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja