Veganski tatarski biftek

Natisni recept
Veganski tatarski biftek
Jed Namaz, Predjed
Čas priprave 15 minut
Obroki
oseb
Sestavine
Jed Namaz, Predjed
Čas priprave 15 minut
Obroki
oseb
Sestavine
Instructions
  1. Konzervirano lečo dobro splaknemo s hladno vodo in odcedimo. Enako naredimo tudi s sušenimi paradižniki, da speremo odvečno olje. Oboje damo v multipraktik. Dodamo vse ostale sestavine. Olje lahko vzamemo kar iz kozarca z vloženimi paradižniki, saj je bolj polnega okusa. Soli ne dodajamo, saj so paradižniki in kapre že precej slane.
  2. Vse skupaj dobro zmeljemo v multipraktiku, pokusimo in dodamo še kakšno od sestavin, če je treba. Po želji lahko dodamo tudi 0,2 dl konjaka. Maso prestavimo na krožnik in pred serviranjem dobro ohladimo v hladilniku.
    Vse skupaj dobro zmeljemo v multipraktiku, pokusimo in dodamo še kakšno od sestavin, če je treba. Po želji lahko dodamo tudi 0,2 dl konjaka. Maso prestavimo na krožnik in pred serviranjem dobro ohladimo v hladilniku.
Priprava

Objavljeno z dovoljenjem avtorice

Delenje recepta

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja