Natisni recept
Bučkina omaka s koruzo
Čas priprave 5 minut
Čas kuhanja 15 minut
Obroki
osebe
Sestavine
Čas priprave 5 minut
Čas kuhanja 15 minut
Obroki
osebe
Sestavine
Navodila
  1. Čebulo narežemo na trakove in jo popražimo na nekaj kapljicah olja. Medtem na manjše kocke narežemo bučki in ju dodamo v ponev k čebuli. Po približno petih minutah zalijemo s sojino omako (količina je odvisna od tega, kako slano omako želimo) in dodamo začimbe. Dodamo še rastlinsko smetano in koruzo ter kuhamo toliko časa, da se bučke zmehčajo. Postrežemo s prilogo po želji (kuskus, riž, testenine, ajdova kaša ipd.).
    Čebulo narežemo na trakove in jo popražimo na nekaj kapljicah olja. Medtem na manjše kocke narežemo bučki in ju dodamo v ponev k čebuli. Po približno petih minutah zalijemo s sojino omako (količina je odvisna od tega, kako slano omako želimo) in dodamo začimbe. Dodamo še rastlinsko smetano in koruzo ter kuhamo toliko časa, da se bučke zmehčajo. 

Postrežemo s prilogo po želji (kuskus, riž, testenine, ajdova kaša ipd.).
Avtor

Avtorica: Patricija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja