Natisni recept
Kremna juha iz bučk, kodrolistnatega ohrovta in avokada
Čas priprave 5 minut
Čas kuhanja 15 minut
Obroki
oseb
Sestavine
Čas priprave 5 minut
Čas kuhanja 15 minut
Obroki
oseb
Sestavine
Navodila
  1. Čebulo in česen sesekljamo ter popražimo na malo oljčnega olja. Dodamo narezane bučke, premešamo in prilijemo vodo. Solimo, zavremo in kuhamo kakšnih 10 minut. Odstavimo z ognja, dodamo koper (po želji tudi kakšne druge začimbe), malo ohladimo in prelijemo v blender (ali pa zmešamo s paličnim mešalnikom v posodi). Dodamo surov ohrovt, limonin sok in avokado. Vse skupaj zblendamo v kremno juho.
    Čebulo in česen sesekljamo ter popražimo na malo oljčnega olja. Dodamo narezane bučke, premešamo in prilijemo vodo. Solimo, zavremo in kuhamo kakšnih 10 minut. Odstavimo z ognja, dodamo koper (po želji tudi kakšne druge začimbe), malo ohladimo in prelijemo v blender (ali pa zmešamo s paličnim mešalnikom v posodi). Dodamo surov ohrovt, limonin sok in avokado. Vse skupaj zblendamo v kremno juho.
Avtor

Avtor: Edita Čelofiga

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja