Natisni recept
Kvinojina solata
Jed Solata
Čas priprave 10 minut
Čas kuhanja 15 minut
Obroki
oseb
Sestavine
Jed Solata
Čas priprave 10 minut
Čas kuhanja 15 minut
Obroki
oseb
Sestavine
Navodila
  1. Kvinojo temeljito sperite na cedilu in jo nekajkrat prelijte z vročo vodo. Na štedilnik pristavite posodo s poljubno večjo količino vode, počakajte, da zavre, in vanjo stresite kvinojo. Kuhajte do mehkega (približno 15 minut). Sol dodajte nekaj minut preden je jed kuhana.
  2. Medtem olupite kumaro in del manga ter ju narežite na manjše koščke. Ožemite sok polovice limone.
  3. V posodi za solato zmešajte kuhano in nekoliko ohlajeno kvinojo, kumaro, mango in fižol. Dodajte sok limone, sojino omako, olivno olje, sol in poper. Dobro premešajte in postrezite.
    V posodi za solato zmešajte kuhano in nekoliko ohlajeno kvinojo, kumaro, mango in fižol. Dodajte sok limone, sojino omako, olivno olje, sol in poper. Dobro premešajte in postrezite.
Avtor

Avtor: Špela

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja