Natisni recept
Maroška enolončnica
Obroki
osebi
Sestavine
Obroki
osebi
Sestavine
Navodila
  1. Skuhamo kuskus. Na oljčnem olju prepražimo nasekljan česen in narezano zelenjavo. Dodamo začimbe (lahko uporabimo le osnovne začimbe ali pa se držimo recepta). Počakamo da se paradižnik zmehča in dodamo čičeriko ter kuskus, zmanjšamo ogenj in zmešamo, da se kuskus prepoji z omako. Na koncu vmešamo lističe mlade špinače in pokapamo z limoninim sokom. Po želji potresemo z sesekljanim svežim peteršiljem ali koriandrom.
  2. Kuskus lahko postrežemo kot prilogo maroški enolončnici ali pa ga na koncu kuhanja vmešamo v enolončnico, kot je navedeno v receptu.
    Kuskus lahko postrežemo kot prilogo maroški enolončnici ali pa ga na koncu kuhanja vmešamo v enolončnico, kot je navedeno v receptu.
Avtor

Ana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja