Natisni recept
Zelenjavna pica z veganskim sirom
Čas priprave 50 minut
Obroki
oseb
Sestavine
Testo
Sir
Čas priprave 50 minut
Obroki
oseb
Sestavine
Testo
Sir
Navodila
  1. Testo: Moko pomešamo s pecilnim praškom in soljo, nato pa postopoma prilivamo vodo in zamesimo voljno testo. Razvaljamo ga po pomokani površini in oblikujemo v krog. Robove zavihamo navznoter. Testo premažemo s paradižnikovo mezgo, obložimo z vloženimi šampinjoni in potresemo z origanom. Po želji dodamo še soparjen brokoli ali drugo zelenjavo po želji. Vse skupaj premažemo z doma pripravljenim veganskim sirom.
  2. Sir: Vse sestavine zmešamo v blenderju, da dobimo gladko tekočo zmes. Prelijemo jo v kozico in med stalnim mešanjem segrevamo na srednjem ognju. Kmalu se bo sirček začel zgoščevati in tvoriti grudice. Mešamo, dokler ne dosežemo želene gostote, nato pa sir nadevamo prek obložene (še nepečene) pice in jo pečemo približno 20-30 minut na 180°C.
    Sir: Vse sestavine zmešamo v blenderju, da dobimo gladko tekočo zmes. Prelijemo jo v kozico in med stalnim mešanjem segrevamo na srednjem ognju. Kmalu se bo sirček začel zgoščevati in tvoriti grudice. Mešamo, dokler ne dosežemo želene gostote, nato pa sir nadevamo prek obložene (še nepečene) pice in jo pečemo približno 20-30 minut na 180°C.
Avtor

Evkaliptus.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja