Enolončnica s stročjim fižolom in lečo

Natisni recept
Enolončnica s stročjim fižolom in lečo
Čas priprave 10 minut
Čas kuhanja 35 minut
Obroki
oseb
Sestavine
Čas priprave 10 minut
Čas kuhanja 35 minut
Obroki
oseb
Sestavine
Navodila
  1. Narežite čebulo in jo do zlato rumene barve prepražite na nekaj kapljicah olja. Medtem očistite stročji fižol in ga narežite na manjše kose. Fižol, predhodno namočeno lečo in sojine koščke dodajte v posodo k čebuli in zalijte z vodo. Zraven dajte kuhat še lovorjev list.
  2. Po približno desetih minutah kuhe dodajte paradižnikovo mezgo in začimbe po želji. Kuhajte, dokler niso vse sestavine mehke.
  3. Postrezite s kruhom.
  4. *V kolikor želite enolončnico narediti bolj krepko, lahko med kuho vanjo vmešate še ajdovo kašo, krompir ali testenine ipd.
    *V kolikor želite enolončnico narediti bolj krepko, lahko med kuho vanjo vmešate še ajdovo kašo, krompir ali testenine ipd.
Avtor

Avtor: Patricija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja