Natisni recept
Tofu z datlji po indijsko
Čas priprave 10 minut
Čas kuhanja 30 minut
Obroki
oseb
Sestavine
Začimbe:
Omaka:
Čas priprave 10 minut
Čas kuhanja 30 minut
Obroki
oseb
Sestavine
Začimbe:
Omaka:
Navodila
  1. Datlje narežemo na manjše kose in namočimo v vroči vodi.
  2. Čebulo narežemo na majhne kocke in prepražimo.
  3. V ponev dodamo vse začimbe in jih prepražimo na nizkem ognju. Pazimo, da se ne zažgejo.
  4. Česen in ingver fino sesekljamo. Dodamo v ponev in prepražimo.
  5. Dodamo stročji fižol, pokrijemo in dušimo 10 minut.
  6. Tofu narežemo na manjše kocke. Skupaj z datlji ga dodamo v ponev.
  7. Pripravimo omako. Vse sestavine zmešamo v skodelici in omako dodamo v ponev. Kuhamo pokrito še 10 minut.
  8. Postrežemo z rižem ali s prilogo po izbiri.
    Postrežemo z rižem ali s prilogo po izbiri.
Avtor

Avtorica: Žana Hrastovšek

Objavljeno z dovoljenjem avtorice

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja