Natisni recept
Veganska gobova pašteta
Čas priprave 15 minut
Obroki
oseb
Sestavine
Čas priprave 15 minut
Obroki
oseb
Sestavine
Navodila
  1. Indijske oreščke in suhe gobe namočimo vsaj za 2 uri. Nato gobe in čebulo sesekljamo in na hitro popražimo na 1 žlici olja. Dodamo sol in česen. Oreščke odcedimo in v mešalcu zmešamo v čimbolj gladko kremo. Če se ne mešajo dobro, lahko dodamo malo olja ali vode. Vmešamo še gobe s čebulo in česnom, peteršilj, majaron ter kvasne kosmiče. Ko je masa gladka, jo postavimo v hladilnik vsaj za 2 uri. *Gre za poseben kvas v obliki kosmičev, ki ni grenak in se ga dobi v trgovinah z zdravo prehrano in v večjih supermarketih.
    Indijske oreščke in suhe gobe namočimo vsaj za 2 uri. Nato gobe in čebulo sesekljamo in na hitro popražimo na 1 žlici olja. Dodamo sol in česen. Oreščke odcedimo in v mešalcu zmešamo v čimbolj gladko kremo. Če se ne mešajo dobro, lahko dodamo malo olja ali vode. Vmešamo še gobe s čebulo in česnom, peteršilj, majaron ter kvasne kosmiče. Ko je masa gladka, jo postavimo v hladilnik vsaj za 2 uri.
*Gre za poseben kvas v obliki kosmičev, ki ni grenak in se ga dobi v trgovinah z zdravo prehrano in v večjih supermarketih.
Avtor

Avtor: vegan.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja