Veganska gobova pašteta

Natisni recept
Veganska gobova pašteta
Čas priprave 15 minut
Obroki
oseb
Sestavine
Čas priprave 15 minut
Obroki
oseb
Sestavine
Navodila
  1. Indijske oreščke in suhe gobe namočimo vsaj za 2 uri. Nato gobe in čebulo sesekljamo in na hitro popražimo na 1 žlici olja. Dodamo sol in česen. Oreščke odcedimo in v mešalcu zmešamo v čimbolj gladko kremo. Če se ne mešajo dobro, lahko dodamo malo olja ali vode. Vmešamo še gobe s čebulo in česnom, peteršilj, majaron ter kvasne kosmiče. Ko je masa gladka, jo postavimo v hladilnik vsaj za 2 uri. *Gre za poseben kvas v obliki kosmičev, ki ni grenak in se ga dobi v trgovinah z zdravo prehrano in v večjih supermarketih.
    Indijske oreščke in suhe gobe namočimo vsaj za 2 uri. Nato gobe in čebulo sesekljamo in na hitro popražimo na 1 žlici olja. Dodamo sol in česen. Oreščke odcedimo in v mešalcu zmešamo v čimbolj gladko kremo. Če se ne mešajo dobro, lahko dodamo malo olja ali vode. Vmešamo še gobe s čebulo in česnom, peteršilj, majaron ter kvasne kosmiče. Ko je masa gladka, jo postavimo v hladilnik vsaj za 2 uri.
*Gre za poseben kvas v obliki kosmičev, ki ni grenak in se ga dobi v trgovinah z zdravo prehrano in v večjih supermarketih.
Avtor

Avtor: vegan.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja